Ofrena 2009

Ofrena 2009

diumenge, 28 de setembre del 2014

Romeria dels Desemparats



Ahir vàrem tocar a la romeria que es va fer per tota Borriana amb motiu de la visita de la imatge pelegrina de la Mare de Déu dels Desemparats de València. Potser siga un dels actes més llargs en què hàgem participat en la història de la colla, però allà que ens vàrem llançar i a les 9 del matí ja estàvem preparats a la porta de l'església dels Desemparats. D'allà vàrem partir cap a l'església dels carmelites, la dels salesians, residència de la tercera edat, col·legi d'educació especial Pla d'Hortolans i plaça de la Fira, on va tindre lloc l'avituallament, passat per aigua perquè va començar a ploure de valent. El bar va ser el nostre refugi durant uns tres quarts d'hora fins que passara la tronada.

Havent-se alçat l'oratge, la ruta va seguir fins al cementeri, ermita de Sant Blai, residència de Càritas, col·legi de la Consolació, església de la Mercé i plaça Major, on finalment va entrar a la basílica del Salvador.

Finalment, i dins de la basílica mentres la Mare de Déu anava avançant cap a l'altar, vàrem interpretar la Muixeranga. Final molt molt emocionant.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada